Wij regelen de productie van a tot z!

Hecotherm's custom made services

Om nog meer service te kunnen bieden hebben wij enkele jaren geleden ons custom made programma opgestart. Essentie van dit programma is dat de klant centraal staat: er wordt rekening gehouden met de wensen en eisen die worden gesteld. Op deze wijze kunnen wij exact het product leveren dat aan uw eisen voldoet. Tevens leveren wij uw producten binnen een snelle leveringstermijn. Dit kunnen wij garanderen omdat wij veel van de custom made producten zelf (laten) produceren.

Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen wij alle informatie op van uw gewenste product. Na alles te hebben geïnventariseerd gaan wij direct voor u aan het werk. Afhankelijk van het soort product en de te produceren aantallen wordt een keuze gemaakt uit ons netwerk van producenten. Wij sturen een voorbeeld of detailtekening van uw product naar de aangewezen producent. Hierna kunnen wij u op zeer korte termijn een terugkoppeling geven voor wat betreft de prijs, levertijd en aanverwante zaken. Uiteraard kunt u van ons de scherpste tarieven verwachten. Nadat u akkoord bent gaan wij over tot het produceren van een monster. Na uw goedkeuring of eventuele aanpassingen wordt er begonnen met de productie. Tijdens de productie houden wij regelmatig contact met de producent. Op deze wijze kunnen wij u exact op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van het productieproces. Enkele weken later wordt uw product bij u aan de deur afgeleverd. Zoals u kunt zien verzorgt Hecotherm de productie van uw custom made product van a tot z.

Doordat wij in voordelig producerende landen produceren geven wij u de mogelijkheid om mee te profiteren van de lagere prijzen. Hecotherm is uw productiepartner voor eindfabrikaten, halffabrikaten en componenten van diverse materiaalsoorten. Wij kunnen onder andere leveren in kunststof, aluminium, roestvrij staal, staal en diverse metaalsoorten.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over ons custom made programma? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een mondelinge toelichting over de mogelijkheden.

Waarom Hecotherm?

Waarom uw custom made producten aanschaffen bij Hecotherm?

 • servicegericht;
 • flexibel;
 • goede prijs-kwaliteitverhouding;
 • gehele productieproces wordt van a tot z geregeld;
 • klantgericht;
 • snelle levering.

Bij de productie van uw custom made product werkt Hecotherm met een stappenplan:

 • stap 1: kennismaking;
 • stap 2: terugkoppeling;
 • stap 3: beoordeling monster;
 • stap 4: productie;
 • stap 5: uitlevering.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Wilt u meer weten over onze custom made services?

Wij informeren u graag!

TOP