In de ochtend besteld, desgewenst in de middag al in huis!

Hecotherm's schermingproducten

In de moderne kas is de scherminstallatie van groot belang: het is zelfs het meest belangrijke onderdeel. Door het gebruik van schermen wordt het klimaat in de kas geoptimaliseerd. Energiebesparing en een uitgebalanceerd licht-, vocht- en temperatuurniveau zijn de voornaamste voordelen van schermen. Gewassen gedijen uiteraard het beste in de meest ideale omstandigheden. Het gebruik van schermen zorgt hiervoor.

Hecotherm levert producten voor schermsystemen in de kassenbouw. Wij kunnen u een compleet assortiment van producten aanbieden. Wij leveren bijvoorbeeld aslagerplaten, polyestherdraad, staalkabels en katrollen. U bent in onze showroom van harte welkom om ons volledige assortiment te komen bekijken.

Al sinds 1986 houdt Hecotherm zich bezig met het leveren van producten voor schermsystemen in de kassen. Hierbij staan een hoge kwaliteit, scherpe prijs en prima service centraal. Ook hebben we nagenoeg altijd alles op voorraad staan. Het is vanwege deze redenen dat wij binnen de glastuinbouwsector een belangrijke positie hebben weten te veroveren als toeleverancier. Vanwege ons uitgebreide leveringsprogramma weten vele scherminstallateurs de weg naar Hecotherm te vinden. Onze producten kunnen wij u voor lage tarieven aanbieden omdat wij alles importeren uit voordelig producerende landen. Alle producten worden direct uit eigen voorraad geleverd. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze scherming producten?

Bel 010 - 4264010 of e-mail ons!

TOP