In de ochtend besteld, desgewenst in de middag al in huis!

Hecotherm's staalkabels

Naast producten voor de kassen en cargo control heeft Hecotherm ook een groot assortiment staalkabels. Al sinds onze oprichting, in 1986, hebben wij ook een zeer goede naam opgebouwd in de staalkabelbranche. Diverse soorten staalkabels worden speciaal voor onze klanten geproduceerd. Desgewenst houden wij uw voorraad in onze loods. Uiteraard worden onze staalkabels vervaardigd volgens nationale en internationale standaarden.

Een staalkabel is een bundel stalen draden, geslagen om een kern. Er zijn diverse diktes en kwaliteiten op de markt. Een staalkabel is opgebouwd uit een kern van touw of stalen draden. Er zitten meerdere strengen om de kern. Meerdere draden vormen vervolgens een streng.

U kunt kiezen voor roestvrije kabels. Dit zijn staaldraden die zijn vervaardigd van roestvast staal (rvs). Roestvast staal is uitermate goed bestand tegen corrosie en is bovendien hittebestendig tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Of u kiest voor verzinkte staalkabels. Zink is bekend om zijn goede weerstand tegen corrosie. U kunt tot slot kiezen voor beklede staalkabels, welke bekleed zijn met vinyl ter bescherming van afwerklagen. U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie of voor het inwinnen van advies.

Wilt u ons volledige assortiment staalkabels bekijken? KLIK HIER!

Waarom Hecotherm?

Waarom uw staalkabels aanschaffen bij Hecotherm?

  • alle staalkabels zijn geproduceerd volgens nationale en internationale standaarden;
  • servicegericht;
  • flexibel;
  • goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • nagenoeg altijd alles op voorraad;
  • mogelijkheid door u gewenste producten voor u in te kopen;
  • klantgericht.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP